Het kostenplaatje

Uw businesscase

De kosten voor het ontwikkelen van een webshop kunnen erg uiteenlopen en zijn afhankelijk van uw wensen. Toch geven wij u graag een idee van de kosten alvorens u een offerte bij ons opvraagt.

Onderstaande kosten zijn een schatting en kunnen variëren naar gelang van uw wensen.

Wat levert het op?

Een gebruiksvriendelijke, intuïtieve en duidelijke webshop. Voor uw klant én voor uzelf.

12

Een betrouwbare, gebruiksvriendelijke, intuïtieve en snelle webshop voor auto-onderdelen levert tevreden klanten met een hoge conversieratio. Klanten zoeken eenvoudig de benodigde onderdelen door het kenteken van de auto in te voeren, dankzij de unieke tool van Stor-E. Wij bouwen graag samen met u aan uw online verkoopkanaal.

10

Twee weten meer dan één

Als Lewis Hamilton zelf zijn pitstop uit had moeten voeren, was hij dan ook zo succesvol geweest in de Formule1? Iedereen heeft zijn eigen expertise, en krachtenbundeling maakt een sterk team. De jarenlange ervaring en rijke kennis die wij hebben opgebouwd zetten wij graag in om uw webshop tot een succes te maken.

Vraag offerte aan
3

Database van TecDoc

Wij gaan verder waar TecDoc stopt. Onze software developers hebben een tool ontwikkeld die de TecDoc database linkt aan uw webshop. Uw klant vindt zo gemakkelijk en snel de auto-onderdelen die hij of zij nodig heeft. Bovendien bespaart het u veel tijd bij zowel het inrichten van de webshop als het onderhoud van de database. Deze wordt namelijk automatisch geüpdate door TecDoc.

Demo
11

Wij zijn er voor u, ook na oplevering van de webshop

Een auto heeft regelmatig onderhoud nodig om veilig te blijven, maar ook om prettig te blijven rijden. Hetzelfde geldt voor een webshop. Daarom geloven wij in een lange termijn relatie. Ook na de oplevering blijven wij meedenken, bijsturen en ontwikkelen.

Vraag offerte aan

Wat kost het?

Hosting kosten

Om uw website in de lucht te houden betaalt u maandelijks hosting kosten. De hoogte van deze kosten zijn afhankelijk van onder andere de gewenste laadsnelheid van uw website.

Indicatie: € 250,- p.m.

Offerte aanvragen

Licentiekosten

Om gebruik te mogen maken van de intuïtieve en gebruiksvriendelijke tool van Stor-E betaalt u maandelijks licentiekosten. In ruil voor deze kosten dragen wij zorg dat de tool altijd maximaal beveiligd is. Tevens dragen wij er zorg voor dat de webshop draait op de gangbare webbrowser omgevingen.

Indicatie: € 450,- p.m.

Offerte aanvragen

Ontwikkelingskosten

Eenmalig betaalt u ontwikkelingskosten. Dit kunt u zien als startup kosten en dit maakt uw webshop uw persoonlijk ontwikkelde verkooptool. De hoogte van de ontwikkelingskosten is erg afhankelijk van uw wensen. Hierover treden wij dan ook graag met u in gesprek.

Indicatie: v.a. € 6.000,-

Offerte aanvragen

Vraag hier uw offerte aan

Persoonlijke informatie

Voornaam
Achternaam
E-mail
Bedrijfsnaam
Telefoonnummer

Project

Omschrijving project